PROFIEL

Annemieke Carbo

Mijn naam is mijn handelsmerk!

Met de keuze van mijn naam als bedrijfsnaam wil ik mijn persoonlijke betrokkenheid benadrukken. Ik ben praktisch en servicegericht ingesteld en vanzelfsprekend staan integriteit, accuratesse en het leveren van kwaliteit en maatwerk hoog in mijn vaandel.

Wie is Annemieke Carbo?
Ik ben geboren en getogen in Utrecht en heb daar mijn opleidingen gevolgd.

Ik ben gehuwd met Jan Carbo, wij hebben drie kinderen. Sinds 1981 wonen wij in het Veluwse Putten.

Ik ben werkzaam geweest bij de Koninklijke Nederlandse Zwembond te Utrecht, Vogelbescherming Nederland te Zeist en BIG Beheer BV te Barneveld.
Als secretaresse, directiesecretaresse, managementassistent heb ik naast persoonlijke ontwikkeling en werkervaring veel kennis opgedaan in contacten met diverse bedrijven, organisaties en opdrachtgevers (gemeenten, sociale diensten, UWV, werkbedrijven, consultancybureaus, sportbonden, verenigingen, stichtingen). Naast deze werkzaamheden heb ik bestuurlijke ervaring opgedaan in diverse organisaties. CV en referenties op aanvraag beschikbaar.

Inmiddels ben ik zo'n 30 werkervaringjaren rijker. Steno, (hand)schrijfmachines, carbonnetjes en stencilapparaten zijn gelukkig verleden tijd. Opleidingen zijn uitgebreid en aangevuld met modules t.b.v. managementondersteuning en (uiteraard) computervaardigheden en ik voel mij bijzonder thuis in het digitale tijdperk!

 De paperclips zijn gebleven en vormen symbolisch de verbinding tussen "oude en nieuwe stijl"…

Het werk van de secretaresse verandert niet, het wordt alleen anders uitgevoerd…

Persoonlijke ontwikkeling

Bestuurlijke ervaring in sportverenigingen, overkoepelende organisaties, gemeentelijk vrijwilligerscomitť, kerkelijke samenwerkingscommissies, basisschool, gehandicaptensport, sport voor ouderen, sport voor kinderen met overgewicht.

Mijn kennis en ervaring in werk en op sociaal maatschappelijk gebied zijn de basis voor de diensten die ik u wil bieden.

Met name door de ervaringen in de laatste jaren heb ik zowel in het bedrijfsleven als in het verenigingsleven gemerkt dat er veel behoefte is aan (specifieke) secretariŽle ondersteuning op flexibele basis.

Deze ondersteuning wil ik graag bieden onder de naam:

  @nnemiekeCarbo
Secretariële Dienstverlening